Hoe Growners en Easyday het leven van uw medewerkers makkelijker maken

17 Mars 2020
Hoe Growners en Easyday het leven van uw medewerkers makkelijker maken

Ieder van ons wil zijn tijd beter organiseren. Het combineren van het dagelijks beheer met een intense professionele activiteit is een echte uitdaging.

Growners is zich hiervan bewust en is op zoek gegaan naar een passende oplossing voor u en uw medewerkers. We vonden de oplossing met “Easyday”, dat je ondersteunt bij het organiseren van je dagelijkse routine en je meer tijd geeft voor andere dingen.

Hoe doe je dat? Door het leven van elke werknemer te vereenvoudigen en zo zijn of haar welzijn en professioneel management te bevorderen.

Easyday

Growners werkt samen met Easyday om conciërgediensten te verlenen in verschillende van zijn beheerde gebouwen.

Easyday is een bekende speler in het aanbieden conciërgediensten in kantoorgebouwen in België. Het bedrijf werkte al samen met verschillende grote Belgische bedrijven die de hoge kwaliteit en de efficiënte dienstverlening, maar ook de betrouwbaarheid en flexibiliteit van het bedrijf op prijs stellen.

Een waaier aan diensten

De diensten die Easyday biedt aan de werknemers van onze gebouwen omvatten:

  • Een wasservice: stomerij, strijken, naaienwerk…
  • Een carwash  service: carwash op de parkeerplaats van het bedrijf
  • Een wellnessservice: sport- en wellnesssessies op het bedrijfsterrein
  • Een bezorgservice: wekelijkse levering van biologische manden en vers brood

Bij Growners geloven we dat financiële, operationele en maatschappelijke vereisten en doelstellingen voor het behoud van talent centraal moeten staan in de vastgoedprojecten van onze klanten. En we zijn vastbesloten om met hen samen te werken om deze uitdagingen aan te gaan.

Powered by Apik