ONS BEDRIJF

Own your place, grow your business!

“Growners” is de nieuwe naam van het in 2003 opgerichte “SV Patrimonia”, actief in de professionele vastgoedsector.

Onze activiteit omvat de aankoop van kantoorgebouwen en industriële en logistieke panden die wij herverdelen in kleinere eenheden om ze aan te bieden voor verkoop. Daarnaast zijn wij actief in de renovatie van deze gebouwen en de herbestemming van terreinen voor de verkoop. Dit vastgoed wordt aldus gemakkelijker toegankelijk voor kmo’s die eigenaar willen worden van hun professioneel pand, maar ook voor investeerders die hun vastgoedportefeuille willen diversifiëren.

Onze portefeuille bestaat uit een brede waaier van bedrijfspanden en een keuze uit oppervlakken van 50 m² tot 10.000 m².

Growners is één van de zeldzame Belgische vastgoedbedrijven dat actief is in dit nichevastgoedsegment. In de afgelopen tien jaar heeft ons team een gespecialiseerde expertise ontwikkeld in de verschillende aspecten rond de aankoop van professioneel vastgoed en een echte kennis opgebouwd van de behoeften en verwachtingen van kmo’s.

oNZE visiE

Kmo’s in staat te stellen om eigenaar te worden van hun professioneel pand tegen huurprijs. Dit vastgoedpatrimonium draagt bij tot hun financiële soliditeit en ondersteunt hun groei.

ONZE missiE

Growners biedt u verschillende soorten professionele panden aan in België en voornamelijk in Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en Brussel. Onze gebouwen zijn strategisch gelegen nabij de toegang tot snelwegen en/of openbaar vervoer.

Onze adviseurs begeleiden u graag bij uw aankoopprojecten en, indien gewenst, bij de inrichting van uw panden.

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief
Powered by ApikGROWNERS N.V.
Ch. de Louvain 431F
B-1380 Lasne
E-mail:
BE0860.002.790