Met Growners heeft het TT Center in Hasselt de ambitie om uit te groeien tot een epicentrum van recreatieve beleving

30 Juin 2021
Met Growners heeft het TT Center in Hasselt de ambitie om uit te groeien tot een epicentrum van recreatieve beleving

Met Growners heeft het TT Center in Hasselt de ambitie om uit te groeien tot een epicentrum van recreatieve beleving.

Een complex dat rust ademt…

Met de overname van de multifunctionele ruimtes van het Twee Toren Center heeft de nieuwe eigenaar  Growners de ambitie om dit complex om te vormen tot een epicentrum van ontspanning en vrijetijdsbesteding. Growners investeert in een mix van complementaire en trendy belevingen om in te spelen op de toenemende vraag naar immersieve activiteiten in het centrum van Hasselt. Om de grote ruimtes in te vullen, worden meerdere kandidaturen en voorstellen geanalyseerd en de onderhandelingen tussen Growners en de toekomstige gebruikers bevinden zich momenteel in een beslissende fase.

… in een sterk groeiende stad

Hasselt is in volle groei wat de woonfunctie in het stadscentrum betreft met momenteel 14.000 woningen in ontwikkeling. Het TT Center zal een antwoord bieden op de behoefte om samen te komen en aangename momenten te beleven. Het zal plaats bieden voor sport, beleving, culinaire ontdekkingen en uiteraard shopping. 

Vanuit zijn ambitie om het TT Center nieuw leven in te blazen, wil Growners mee vorm geven aan de toekomst van Hasselt.

Deze zomer openen nieuwe winkels de deuren

Naast de geplande ontspanningsruimten, zullen tot grote tevredenheid van de vertrouwde klanten de huidige ketens zoals Carrefour, Ici Paris XL of Torfs in het complex blijven. Het TT Center zal ook nieuwe, handelszaken verwelkomen, waaronder de Hearts & Flowers candyshop die zopas zijn deuren opende.

Het voltallige team van Growners is samen met alle handelaars bijzonder gemotiveerd om van het TT Center een unieke beleving te maken voor alle klanten.

Meer informatie vind je op de website van TT Center.

Powered by Apik