Over ons

Own your place, grow your business

Growners is de naam van het in 2003 opgerichte “SV Patrimonia”, actief in de professionele vastgoedsector.

Onze activiteit omvat de aankoop van kantoorgebouwen en industriële en logistieke panden die wij herverdelen in kleinere eenheden om ze aan te bieden voor verkoop of verhuur. Daarnaast zijn wij actief in de renovatie van deze gebouwen en de herbestemming van terreinen voor de verkoop. Dit vastgoed wordt aldus gemakkelijker toegankelijk voor kmo’s die eigenaar willen worden van hun professioneel pand, maar ook voor investeerders die hun vastgoedportefeuille willen diversifiëren.

Onze portefeuille bestaat uit een brede waaier van bedrijfspanden en een keuze uit oppervlakken van 50 m² tot 10.000 m². Ontdek onze panden

 

Growners is één van de zeldzame Belgische vastgoedbedrijven dat actief is in dit nichevastgoedsegment. In de afgelopen tien jaar heeft ons team een gespecialiseerde expertise ontwikkeld in de verschillende aspecten rond de aankoop van professioneel vastgoed en een echte kennis opgebouwd van de behoeften en verwachtingen van kmo’s.

Onze visie

Kmo’s in staat te stellen om eigenaar te worden van hun professioneel pand tegen huurprijs. Dit vastgoedpatrimonium draagt bij tot hun financiële soliditeit en ondersteunt hun groei.

Onze missie

Growners biedt u verschillende soorten professionele panden aan in België en voornamelijk in Vlaams-Brabant, Waals-Brabant en Brussel. Onze gebouwen zijn strategisch gelegen nabij de toegang tot snelwegen en/of openbaar vervoer.

Onze adviseurs begeleiden u graag bij uw aankoopprojecten en, indien gewenst, bij de inrichting van uw panden.

Onze team

Growners bestaat uit een team van 16 mensen, aangevoerd door een trio bestaande uit Vincent Schobbens, de oprichter van Growners; Eric Bastin, CEO, die dagelijks vakkundig alle operaties en teams op meesterlijke wijze beheert en Christine Loumaye, Deputy Chairman , die haar vaardigheden en expertise inzet om de komende jaren de structurele ontwikkeling van Growners te verzekeren. Ontdek het hele team

 

 

 

Ontdek onze panden

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief
Powered by Apik