Own your place,
grow your business

Ontdek onze panden

Growners is een Belgische vastgoedhandelaar. We kopen kantoor- en magazijngebouwen, verdelen ze in percelen van 50m² tot 10.000m² en zetten ze weer te koop of te huur op de vastgoedmarkt. Met onze unieke producten kunt u huiseigenaar worden tegen financieel voordeliger voorwaarden dan huren. 
We bieden ook verhuurd onroerend goed aan als investering, wat een aanzienlijk hoger rendement oplevert in vergelijking met ander onroerend goed.

Neem contact met ons op en samen denken we na over de oplossing die het beste bij u past.

Meer over Growners

Gebouw in the spotlight

ruisbroek kantoORgebouw

Ons kantoorgebouw te Ruisbroek ligt naast de Brusselse ring en biedt een uitstekende bereikbaarheid vanuit heel België ! Het gebouw werd onlangs gerenoveerd en biedt een totale oppervlakte van 2.612m² kantoorruimte aan verdeeld over een gelijkvloers en drie verdiepingen. Opsplitsbaar. Voorzien van airco, verlaagd plafond, kabelgoten en vasttapijt. Buiten parkeerplaatsen beschikbaar.  

Meer info

Nieuws

Zomer 2020 staat bij Growners in het teken van verandering.

01 September 2020

Tot nu stond het Belgische vastgoedbedrijf -gevestigd in Waals Brabant- onder leiding van oprichter Vincent Schobbens met de steun van Eric Bastin -sinds 2019- als Business Partner. Lees meer

Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief
Powered by Apik


GROWNERS N.V.
Ch. de Louvain 431F
B-1380 Lasne
E-mail:
BE0860.002.790