Crowdlendingcampagne van Growners is groot succes

17 Mars 2020
Crowdlendingcampagne van Growners is groot succes

Bij Growners zijn we erin geslaagd om met een obligatielening 1,5 miljoen euro op te halen in slechts enkele minuten. Via Bolero, het crowdlending platform van KBC, lanceerden we de obligatie met looptijd van 3 jaar en een jaarlijks brutorendement van 6 procent. De campagne was een schot in de roos: op minder dan 20 minuten werd het beoogde bedrag van 1,5 miljoen euro opgehaald. “Met dit geld willen we volop inzetten op de uitbreiding van onze vastgoedportefeuille.”

We concentreren ons op de aankoop, opwaardering en verkoop van kantoorgebouwen. Volgens Eric Bastin, Managing Partner Growners, zijn er 2 redenen die het succes van de crowdlending verklaren: “Beleggers hebben vertrouwen in ons businessmodel en ons project. We hebben een  aantrekkelijk aanbod dat mooi aansluit bij de tijdsgeest van ondernemers. En anderzijds zijn investeerders vandaag ook op zoek naar alternatieve beleggingen.”

Het is niet de eerste keer dat wij een crowdlendingcampagne lanceren. In 2016 haalden we ook al eens geld binnen via een crowdlending. De zoektocht naar extra geld is dankzij crowdlending eenvoudiger geworden, en het levert Growners ook een grotere visibiliteit op. Hierdoor voldoet de lening vandaag beter aan de behoeften van Growners. 

Inzetten op groei

Vincent Schobbens, CEO van Growners: “Met het verzamelde bedrag willen we vooral investeren in de uitbreiding van onze vastgoedportefeuille. Daarnaast willen we ook investeren in de renovatie van ons huidig bestand van kantoorgebouwen. Denk hierbij aan laadpalen voor elektrische wagens, de implementatie van EasyDay, en meer.”

Growners ontwikkelt een reeks beleggingsproducten. Wij bieden beleggers de mogelijkheid om kantoorruimte te kopen met een veel hoger rendement. Want het is vandaag zeer interessant om te beleggen in kantoorvastgoed. Bovendien zet u als belegger in op de ontwikkeling van KMO’s in België. Zo willen we een heus ecosysteem uitbouwen voor KMO’s rond onze vastgoedactiviteiten. 

Kanaal Z kwam langs en interviewde Vincent Schobbens (CEO Growners) en Eric Bastin (Managing Partner Growners) over het succes van de crowdlendingcampagne. Bekijk hier de video:

https://kanaalz.knack.be/nieuws/growners-haalt-in-handomdraai-20-miljoen-op-via-crowdlending/video-normal-1557301.html

 
Powered by Apik