Zomer 2020 staat bij Growners in het teken van verandering in de management van Growners

01 Septembre 2020
Zomer 2020 staat bij Growners in het teken van verandering in de management van Growners

Om de groei en toenemende complexiteit het hoofd te bieden, heeft Growners het besluit genomen om Letitia Capron als Chief Financial Officer (CFO) aan te stellen en Steven Sagman als Chief Operational Officer (COO). Samen met Vincent Schobbens (oprichter en gedelegeerd bestuurder) en Eric Bastin (aangesteld als CEO) bestaat de directie van het bedrijf nu uit 4 leden.

Letitia Capron is al meer dan 10 jaar bij Growners in dienst. Ze heeft enorm bijgedragen aan de groei en succes van het bedrijf door haar boekhoudkundige expertise, haar precisie en haar doorzettingsvermogen. De rol van CFO is een natuurlijke evolutie voor Letitia, die ook verantwoordelijk zal zijn voor de menselijke relaties bij Growners.

In 2018 treedt Steven Sagman toe tot het team van Growners. Hij nam al snel de verhuurportefeuille over, een nieuwe bedrijfsactiviteit bij zijn aankomst. Dankzij zijn inzet en zijn commerciële talent heeft hij deze aanpak in een sterk competitieve markt ontwikkeld. Als COO coördineert Steven de Real Estate afdeling en Asset Management en verzekert de opvolging van de huurdersportefeuille waar hij door een nieuwe aanwerving zal worden bijgestaan.

Powered by Apik