GREENHILL CAMPUS B

Beschrijving

Kantoorgebouw gelegen aan de ingang van het Greenhill Campuspark, met zichtlocatie vanaf de Interleuvenlaan. Dit gebouw van 1.898m² is gelegen in het gekende Research Park van Haasrode (Leuven) en beschikt over groene en picknickruimtes. Dit is een nul fossiele energie gebouw en is voorzien om fotovoltaïsche panelen te installeren, evenals elektrische laadstations. Deze bestaat uit een gelijkvloers en 3 verdiepingen. De kantoren zijn uitgerust met verlaagd plafond met geïntegreerde lichtarmaturen, kabelgoot langsheen de gevels, airconditioning, een (gemeenschappelijke) kitchenette en een lift. 

Ze zijn voorbehoud aan bedrijven in aanmerking komend onder het "Haasrode research & business park", d.w.z. met hoofd- of nevenactiviteit in R&D, innovatie, IT, enz… of ondersteuning van deze activiteiten.

Er is een bushalte van “De Lijn” vlakbij de ingang van het Greenhill Campuspark (nrs 4 (Haasrode-Leuven-Herent) en 630 (Haasrode-Leuven Station-Wijgmaal)). Het park is vlot bereikbaar met de wagen en ligt op amper 5 minuten van de E40 Brussel-Leuven-Luik (afrit 23a Haasrode Research). Er is ook een restaurant met terras aanwezig op het Park. Buiten- binnenparkings, archieven en douches eveneens beschikbaar.

 

NaamGREENHILL CAMPUS B
AdresInterleuvenlaan 15 B
Gemeente3001 Leuven
Type eenheid/eenhedenKantoren
Peter De Waele
Peter De Waele
Investment & Sales Advisor

Informatie

Overstromingsgebiedniet gelegen in een overstromingsgebied
Bouwjaar1999
Prijs 2.221.300 €
Oppervlakte 1.898 m²
Aantal verdiepingen3
BodemattestJa
AsbestinventarisOntvangen
LiftJa
AirconditioningJa
BinnenparkingJa
BuitenparkingJa
Peter De Waele
Peter De Waele
Investment & Sales Advisor
+32 473 38 02 92

Beschikbare eenheden

Informatief en niet-bindend document


Laten we afspreken

Ik ben geïnteresseerd in:
Powered by Apik