2021: de geboorte van een trio

06 Septembre 2021
2021: de geboorte van een trio

De afgelopen achttien maanden gingen voor iedereen met veel emoties gepaard. Dankzij een flinke dosis veerkracht wisten het Growners-team de gezondheidscrisis, die ons allen in januari 2020 trof, het hoofd te bieden. Diezelfde maand hadden we het nog over de oprichting van Growners in onze Focus 'Founder Story'. We pikken de draad op waar we gebleven waren... 

2020: de pandemie bevestigt de visie van Growners

Zoals veel kmo's had ook Growners te lijden onder de coronapandemie. Maar dankzij de veerkracht van het hele team en onze specialisatie op een nichemarkt bleven we gezond. Terwijl investeerders geduldig afwachten welke impact de crisis zal hebben op het kantoorgebruik, stellen wij vast dat werkgevers sinds de lockdown nog meer inzetten op het welzijn van hun werknemers. En dat is fantastisch nieuws!

Werkgevers begrijpen dat de behoeften zijn veranderd. Ze zijn niet per se op zoek naar minder kantoorruimte, maar naar betere kantoorruimte! Sommige bedrijven beseffen dat ze meer ruimte nodig hebben, andere minder. 

Sommige willen minder afzonderlijke kantoren en meer gedeelde ruimtes. Andere willen gewoon hun werkruimten moderniseren. Veel bedrijven willen ook het stadscentrum verlaten om de bereikbaarheid voor hun werknemers te verbeteren. Stuk voor stuk trends die Growners al vele jaren onder de aandacht brengt. 

2021: de geboorte van een trio 

Growners is de afgelopen jaren flink gegroeid en schakelde zo een versnelling hoger. In 2021 wil het bedrijf op dit elan doorgaan en zijn actieve professionalisering voortzetten. Daarom verwelkomde het team in maart Christine Loumaye als Deputy Chairman. Christine bekleedde voordien een aantal leidinggevende functies bij Brussels Airport Company. Met haar komst laat Growners zien dat het zijn strategische ontwikkeling duurzaam wil versterken. 

Aan de zijde van CEO Eric Bastin, die de activiteiten en teams vakkundig aanstuurt, zet Christine al haar vaardigheden en expertise in om de structurele ontwikkeling van Growners voor de komende jaren veilig te stellen. Voor Vincent lag de keuze meteen voor de hand: zij en Eric vullen elkaar perfect aan. Na meer dan twintig jaar lang Growners te hebben gebracht waar het nu staat, wil Vincent de duurzaamheid van het bedrijf verzekeren. Dankzij deze functionele samenwerking kan de oprichter nu geleidelijk aan gas terugnemen. 

En daarna? 

Met het trio Vincent-Eric-Christine aan het roer werkte Growners al verschillende denkpistes uit, zodat het de komende jaren sterk en duurzaam kan groeien. Er liggen al talloze ideeën op tafel. Bij deze denkoefening vormen de expertise en de menselijke en professionele kwaliteiten van Christine bovendien een niet te verwaarlozen troef. 

Tot binnenkort voor het vervolg ...

 
Powered by Apik