Burogest vestigt zich in naar Park Station, Diegem

15 Februari 2023
Burogest vestigt zich in naar Park Station, Diegem

Als sleutelproject voor 2023 opent Burogest, in het prachtige kantoorgebouw Park Station, zijn allereerste hub in Diegem. Dit project is de start van een verdere samenwerking met Growners.

Met dezelfde dynamiek als in Namen, zal het bedrijf op een oppervlakte van 2.000 m² flex- en privékantoren, coworking ruimtes, seminarieruimtes en vergaderzalen aanbieden.

Wie is Burogest ? 

Burogest, opgericht in 1990 in Namen, is een dienstverlenend bedrijf gericht op 2 domeinen: het delen van vaardigheden en van werkruimte voor zelfstandigen, bedrijven en vrije beroepen. Op de site van Namur Office Park biedt Burogest 6.000 m² werkruimte: privékantoren/flex kantoren, ingerichte of converteerbaare kantoren, coworking ruimtes en vergader-/seminarieruimtes.   

Diensten geleverd door Burogest 

Het zakencentrum is ontworpen als een echte leefruimte met talrijke comfortdiensten zoals een carwash, schoonheidssalon, kapper, restaurant, enz. Andere diensten staan ook ter beschikking: secretariaatsdiensten op afstand (beheer van telefoongesprekken en afspraken voor bedrijven en de medische sector), administratieve en financiële bijstand (ondersteunen van bedrijven met hun administratieve, commerciële en financiële taken).

Powered by Apik